Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
91. gorgonzola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet de vaca, de crosta vermellosa i flonja, i de pasta tova i mantegosa, amb floridures de color verdós, d'olor i gust forts. [...]
92. gruyère [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada cuita, ferma i compacta, amb alguns ulls molt petits, de gust fort afruitat, originari de la comarca suïssa de Gruyère. [...]
93. bergkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, madurat durant un període de tres a nou mesos, de textura elàstica, gust fort i aroma intensa, originari dels Alps. [...]
94. cantal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i crosta grisosa, amb gust més o menys suau segons el punt de maduració, originari de la ciutat occitana de Cantal. [...]
95. escuar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Llevar la cua a una vaca, una ovella o un porc per qüestions de maneig i sanitat, o a un gos perquè s'ajusti als estàndards de la seva raça. [...]
96. hipofisina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Extret fluid del lòbul posterior de la hipòfisi de vaca, que conté oxitocina i vasopressina; té la propietat de fer contreure les fibres musculars llises, és vasopressora, hiperglucemiant i antidiürètica. [...]
97. maribo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, madurat durant un període de tres a cinc setmanes i amb gust fort, originari de la ciutat danesa de Maribo. [...]
98. àngel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
99. brie [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova i cremosa, amb la crosta florida, gust intens i generalment presentat amb forma de disc, originari de la regió francesa de Brie. [...]
100. caciocavallo [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura, madurat durant un període de tres mesos a dos anys, que es presenta amb forma de carabassa, originari del sud d'Itàlia. [...]
Pàgines  10 / 20 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>